Fiskepaket

Blekinge skärgård är känd för sitt fina sportfiske. Hit kommer sportfiskare från hela Europa för att uppleva skärgården, naturen och det fina fisket. Vi erbjuder dig en perfekt plats att lägga din fiskeresa på. Risanäs udde ligger vid havet så här finns bryggplats i direkt anslutning till boendet (om du kommer med egen båt). Likaså finns här en sjösättningsramp och stora ytor vid huset för att förvara båten.
Hos oss kan du även hyra båt (HR 480 med 40 hp Suzuki) och elektroniskt sjökort med ekolod ingår.

Bo i våra charmiga dubbelrum med eget badrum där ni också har tillgång till kök och matsal för att tillreda er mat. Här finns också grillar och eldstad om ni vill tillaga och njuta av maten utomhus.

Vi erbjuder även sk matvarukorgar med frukost, lunch och middag som kan bokas. För att göra fiskevistelsen optimal har du fri tillgång till vedeldad bastuflotte och bryggbad som en skön avslutning efter en dags fiske. Du har också möjlighet att i direkt anslutning till Risanäs Udde vandra och promenera i fantastisk natur och kartor ingår med fina vandringsstråk.

Vi bokar gärna skräddarsydda paket efter era önskemål och förutsättningar.

Pris per person i delat dubbelrum.

Bokningar tas emot via mail

Hållbart Fiske

Risanäs udde vill bidra till ett långsiktigt och hållbart sportfiske i våra gemensamma fiskevatten. Därför tillämpar vi Catch & Release. Alla gäddor ska släppas tillbaka i vattnet. Om du behålla ha en gädda för matlagning är det max en gädda per båt/dag.
Tänk på att endast gäddor mellan 40-75cm får behållas. I övrigt råder gällande bestämmelser för fiske av respektive fiskart. De bästa tiderna för gäddfiske är februari till maj och september till december, men även under sommaren fångas gädda i Ronneby skärgård.

Utöver fisket finns möjligheter att vandra, cykla eller paddla och njuta av naturen med dess artrikedom både på land och till sjöss.

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.