Återhämtning

Risanäs Udde vibrerar av en alldeles speciell energi. Bara av att vistas här infinner sig ett lugn i oss. Här är du mitt i naturen med stora träd och du ser havet och det påverkar alla våra sinnen. Vi lever i en tid där stressen är utbredd och många människor känner sig slutkörda. Risanäs Udde är en plats där du kan hämta hem dig själv, ditt inre lugn och din energi. Vi människor behöver stanna upp och ge oss tid för återhämtning för att kunna navigera i det samhälle vi lever i.

Risanäs Udde står för ”naturlig lyx” tanken om att vistas i naturen på olika sätt och ta del av all dess rikedom är lyx för oss människor. Då fylls vi på och känner oss levande som människor. Genom att deltaga på våra retreat av varierad längd och tema ger du dig påfyllning av både kropp och själ.

Linda Klang som leder dessa retreat har en gedigen yoga och meditations erfarenhet samt kunskap inom detta vilket gör att hon lotsar er till en prestigelös, trygg och minnesvärd vistelse. Oavsett tidigare erfarenhet är du välkommen till våra retreat. Hör av dig om du vill veta när nästa retreat är inplanerat.

”Det är i tystnaden, i stillheten som vi kan växa. Växa utifrån kraften inifrån. Låt det ta tid. Det finns ingen brådska.” – Linda

Bokningar tas emot via mail

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.